Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni HABERLER: Kanseri yenmişti! Şimal Instagram'daki son paylaşımıyla sevenlerini korkuttu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67d01c7a055f3c2a0d2e580d.jpg

HABER MERKEZİ - Şarkıcı Şimal, 2021 yılında meme kanserine yakalanmış, kemoterapi ve radyoterapi tedavisi gördükten sonra sağlığına kavuşmuştu. Meme kanserini yenen Şimal, rutin kontrolleri sırasında beyninde bir tümör olduğunu öğrenmişti. 38 yaşındaki şarkıcı, 17 Ocak'ta sekiz saat süren ciddi bir ameliyat geçirmişti.

Survivor'da acil durum konseyi toplandı! Sema Aydemir diskalifiye mi oldu?

''ŞÜKREDİYORUM''

Eski ve yeni halini Instagram hesabından paylaşan şarkıcı, "Bir önce attığım hikayedeki Şimal'den tek farkım kel olmam desem de inanmayın. Çünkü çok şey değişti. Mesela şu halime bile şükrediyorum" notunu yazmıştı.

67d01d47055f3c2a0d2e5818.jpg

Kanserle mücadelesi devam eden şarkıcı Şimal, geçtiğimiz günlerde hastaneden paylaşım yapmıştı.
Takipçilerini duygulandıran Şimal, ''İlaçlı MR çekildi. Dua edin bana ne olur. Güzel haber almayı çok özledim çünkü.'' mesajını yazmıştı. Şarkıcının paylaşımı sevenlerini meraklandırmıştı.

67d01d70055f3c2a0d2e581b.jpg

MR SONUCUNU YAYINLADI

Şimal, Instagram'ın hikaye bölümünden yaptığı paylaşımla sağlık durumuyla ilgili yeni bilgiler vermişti. Şarkıcı, yaptırdığı MR sonucunu da sevenleriyle paylaşmıştı.

Hastaneye kaldırılmıştı! Sevenlerini korkutan Mutlu Kaya'dan ilk açıklama

Şimal, paylaşımında; 'Birkaç gün önce MR sonuçlarım çıktı ama çıkana kadar ailece çok stresli günler geçirdik. Sonuç, stabil dedi radyoloji hocamız. Beyin zarında olanı dondurabilmişiz çok şükür. İnşallah gerileme de olacak yok olup gidecek. Dua, dua, dua... Başka bir isteğim yok. Gücümsünüz.'' mesajını yazmıştı.

9 yıllık evlilik sona mı eriyor? Ünlü çift hakkında bomba açıklamalar

YENİ PAYLAŞIM

Bir süredir sosyal medyadan paylaşım yapmayan Şimal'in nerede olduğu merak ediliyordu. Şimal, Instagram'dan yayınladığı mesajla salgına yakalandığını duyurdu.

67d01d1c055f3c2a0d2e5815.jpg

Instagram hesabından bir fotoğrafını paylaşan Şimal "Salgın var. Fena hastaydım 2 haftadır anca toparladım. Çok dikkat edin" ifadelerini kullandı.

Melike Şahin evlendiğinde eşiyle yaş farkı olay olmuştu! Mutluluk pozlarını paylaşmaya devam ediyor

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,175Konular
16,244Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt