Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Danla Bilic ve Çakal neden ayrıldı? Cemal Can Canseven ilk kez konuştu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67d00ade055f3c2a0d2e578b.jpg

HABER MERKEZİ - Sosyal medyadaki paylaşımları ve aşk hayatıyla gündemde yer almaya devam eden Danla Bilic'in adı Beşiktaşlı futbolcu Emirhan Topçu ile anılmıştı.İddiaların yayılmasının ardından Danla Bilic aşk haberlerini yalanlamıştı. Bilic, sosyal medyadan yayınladığı mesajına "Coşkunuzu balla böleceğim ama aşk maşk yok. Şimdi herkes sakinlesin ve beni yavaşça TT'den düşürelim. Baydı dünden beri. Silerim birazdan. Okuyacak okusun uykumdan uyandım" notunu düşmüştü.

Survivor'da acil durum konseyi toplandı! Sema Aydemir diskalifiye mi oldu?

KISA SÜREDE YOĞUN İLGİ

Youtube'da yeni yayın formatına geçen Danla Bilic, podcast yayını yapmaya başladı. Bilic, son olarak eski sevgilisi rapçi Emirhan Çakal'ı kanalında konuk etti. Bir dönem aşk yaşayan ikilinin videosu kısa sürede milyon izlendi.

67d009dc055f3c2a0d2e577e.jpg

Danla Bilic ve Çakal'ın arasındaki yaş farkı ilişki yaşadıkları dönem çok konuşulmuştu. 1994 doğumlu olan Bilic, kendisinden 7 yaş küçük Çakal ile aşk yaşamaya başlamıştı.

AYRILIĞIN NEDENİ NE?

Danla Bilic, ayrılığın nedenini "Çok bir anda aynı evin içine girdik. 3-4 ay aynı evin içinde yaşayınca, bir 10 yaş kadar fark da vardı aramızda. Gerçekten onun dediği gibi oldu ve birbirimizi mutlu edemediğimizi hissettim. Sonradan Emirhan'la konuştuk" sözleriyle anlatmıştı.

Hastaneye kaldırılmıştı! Sevenlerini korkutan Mutlu Kaya'dan ilk açıklama

Sohbet sırasında Çakal, "Çevrende sadece sevmediğim bir insan var. Onu da zaten çok iyi biliyorsun" dedi. Çakal, 'Cemal' ismini farkında olmadan söyledi. Fenomen Cemal Can Canseven, o dönemde yaptığı açıklamada, Danla Bilic ile ilgili 2-3 gün sonra malzemeyi görürsünüz" demişti.

67d009a7055f3c2a0d2e577a.jpg

İLK AÇIKLAMA

TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programında gazeteci Mehmet Üstündağ, Cemal Can'a bu konuyu sorduğunu söyledi.

Üstündağ, Cemal Can'ın kendisine gönderdiği mesajda ''Benim söyleyeceğim bir şey yok'' dediğini açıkladı.

Melike Şahin evlendiğinde eşiyle yaş farkı olay olmuştu! Mutluluk pozlarını paylaşmaya devam ediyor

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,175Konular
16,244Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt