Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni ALTIN KELEBEK ÖDÜLLERİ! Törende duygusal anlar! 'Keşke benim yerimde babam olsaydı'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6755f93530363706df96c32c.jpg

50. Pantene Altın Kelebek Ödülleri'nde kazananlar belli oldu. Törende 50. yıl özel ödülünü alan müzik grubu MFÖ'nün usta sanatçıları Mazhar Alanson ve Fuat Güner sahneye gelirken onlara hayatını kaybeden grup üyesi Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur da eşlik etti.

DUYGULANDIRAN KONUŞMA

Usta sanatçı Özkan Uğur 2023'ün temmuz ayında 69 yaşındayken kanserden hayatını kaybetmişti.

Pantene Altın Kelebek Ödülleri 2024! İşte kazananların tam listesi

Babasının yerine ödülü almaya gelen Alişan Uğur'un duygusal sözleri izleyenleri duygulandırdı.

6755f9e630363706df96c32f.jpg

Özkan Uğur'un oğlu Alişan Uğur teşekkür konuşması yaparken duygulandı ve zorlandı.

6755f9f230363706df96c331.jpg

''MFÖ'NÜN ÖLÜMSÜZ OLDUĞUNA İNANIYORUM''

Gözleri dolan Alişan konuşmasında ''Bu değerli ödülü babam Özkan Uğur adına almaktan onur duyuyorum. Keşke bu akşam bu sahnede benim yerime babam bu ödülü alıyor olsaydı. Ben MFÖ grubunun her birimizin kalbinde her zaman ayrı bir yerde olacağına ve MFÖ'nün ölümsüz olduğuna inanıyorum. '' dedi.

50. Pantene Altın Kelebek Ödül Töreni! Ünlüler kırmızı halıda göz kamaştırdı

Alişan Uğur'un babası için yaptığı duygusal konuşması salondakiler tarafından uzun süre alkışlandı.

Sohbet Girişib>
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.b>

12,364Konular
12,485Mesajlar
59Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt