Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Acun Ilıcalı konseyde açıkladı! İşte Survivor Batuhan Karacakaya'nın iletişim kural ihlalinden aldığı ceza

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67f02c80a3644265fe0d9314.jpg

lHABER MERKEZİ - Survivor All Star 2025 heyecanı hız kesmeden devam ediyor. Sunucu ve yapımcı Acun Ilıcalı, geçtiğimiz günlerde yeni bir iletişim kuralı ihlali yapıldığını söylemişti.Ilıcalı'nın bomba etkisi yaratan sözleri sonrası kural ihlali yapan yarışmacılar merak konusu oldu.

Survivor'da eleme potasına giren 4. isim belli oldu

KİMLER KURAL İHLALİ YAPTI?

Survivor'da toplanan ada konseyinde ünlü yapımcı, iletişim kuralı ihlali yapan 2 yarışmacının adını söylemişti.

67f029d0a3644265fe0d9304.jpg

Gönüllüler takımından Batuhan Karacakaya ve Yusuf Yıldız'ın iletişim ihlali yaptıkları ortaya çıkmıştı.4 Nisan tarihli Survivor'da yeni bir konsey toplandı. Mavi takımın eleme adayının belli olmasından önce Ilıcalı, iki ismin aldığı cezaları açıkladı.

Survivor Tuğba'dan takım arkadaşı Sevgi'ye şok suçlamalar! Yaşadıklarını tek tek anlattı

ACUN ILICALI CEZALARI AÇIKLADI

Acun Ilıcalı, konseyde yaptığı konuşmada, ''İletişim ihlali var. Bununla ilgili Batuhan sana 3 ödül yaptırım uyguluyoruz. İkisi iletişim, çünkü iletişim kurmuş oldun. Bir tanesi de normal ödül olarak kararlaştırdık. Yusuf, sana da bir ödül veriyoruz. Batuhan, bu konuda ısrarcı oldu bana verin diye. Biz de onu kırmadık. Batuhan'ın istekleri her zaman bizim için değerli ve önemlidir'' diye konuştu.Ilıcalı, sonraki açıklamasında yeni cezaları ''1 iletişim, 2 normal ödül'' olarak duyurdu.

Survivor İsmail Balaban'ın şoke eden kararına eşinden destek paylaşımı

BATUHAN: DIŞARIDAN BİLGİ ALMADIM

Konseyde konuşan Batuhan Karacakaya, aldığı ceza sonrası yaptığı konuşmada ''Yaptım yakalandım, bunun için söyleyecek bir şey yok. Dışarıdan bir bilgi almadım.'' dedi.

icon
icon

2,856Konular
2,967Mesajlar
42Kullanıcılar
metinkus61Son üye
Üst Alt