Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Ukala Sohbet

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
Katılım
29 Şub 2024
Mesajlar
667
Tepkime puanı
0
Puanları
0

Ukala Sohbet makalesi yazalım dedik canlar.​


Size de bunun sebebini anlatayım. Aslında sanalda bir çok sohbet siteleri var.

Hele ki Türk sohbet siteleri çok arttı diyebilirim. Siz bu siteleri belki birbirine rakip zannedebilirsiniz. Lakin site sahiplerinin birçoğu birbirini tanır ve arkadaştır aslında.

Onların arasında zaman zaman görüşmeler olur. Bazen bunlar günlerce sürebilir. Konu konuyu açar, oradan oraya hosting şirketinden tutun da web çalışmalarına ya da reklam çalışmalarına kadar bu site sahipleri kendi aralarında konuşur. Yeni bir z-sohbet appleti mi var? Ya da uygun fiyata reklam mı ayarlayabiliyorlar? Hemen paslaşırlar. Dediğim gibi, bu görüşmeler bazen günlerce sürebilir.

Peki ya bu görüşmeleri yapanlar arasında ukala birisi olursa, insanlar onu isterler mi aralarında? İstemezler tabii ki.

ukala sohbet
ukala sohbet

Ukala Chat Sohbet​


Misal biz web ekibi olarak günlük makale konularımızı ele alıp yazmaya çalışıyoruz. Bu aralar birer gün arayla iki yeni sohbet sitesi açıldı. Bunun için de web ekibimize birkaç soru soruldu. Sohbet esnasında bir ara ben bunalınca ukalaca bir tavırla “Hadi, çabuk konuş, daha bizim makale yazmamız lazım, üç gündür makale yazamıyoruz sizin yüzünüzden” dedim. Ukala sohbet ettim tam manasıyla.

Boş laf. Makara yapayım derken kumam dediğim bir arkadaşım bu sözüme alındı. “Sana bir daha bir şey sormam” dedi. “Ya ben kırmak istemedimmmm” de desem, trip üstüne trip attı bana. Başka bir deyişle burnumdan getirdi o düşünmeden söylediklerimi.

Sonrasında barıştık da, içim rahat etti. Tam da bu makale konusuna denk gelince, dedim Vuslat, hiç başkalarının ukalalıklarına bakma, onları anlatma. Yaz kızım, kendi ukalalığını. “Günahsız olan ilk taşı atsın” demiş ya Hz. İsa? İşte ben de burada itiraf ediyorum. Hatalıydım, ukala sohbet ettim, özür dilerim canım kumam..



Ukala Chat Odaları​


Anlayacağınız canlar, chat siteleri içinde sadece güzel ve hoş sohbet eden insanlar olmuyor. Bir de bazen dengesizlik yapan, ukala sohbet eden insanlar oluyor. Önemli olan, onu o anki dengesizliğine veya kelime seçimine bağlayıp, bu hareketi insanların kişiliklerine yapıştırmamak.

Elbet her dengesizliğin bir de dengeli hali vardır. Her bozuk saatin günde iki kez doğruyu göstermesi gibi. Ukala Sohbet’te benim gibisi çok yok. Burada sohbet edenler genelde seviyeli ve keyifli sohbet eder. Onlarla tanışmak için, siz de buyurun gelin aramıza.

Ukala Sohbet Odaları​


Ukala sohbet odaları bir dönemlerin en favori chat kanallarından birisi olmasıyla birlikte tamamen seviyeli sohbet kitlesine hitap eden trendler arasında çıkmayan chat odalarıydı. Artık kelebek sohbet odalarının eskiyen yüzünü yeniliğe çevirememesi sonucu popüleritesi düşmüş olsa da artık türkish chat ile yeni bir soluk alacaktır.

Ukala Sohbet mIRC Chat

Ukala Sohbet mIRC programının popüler olduğu dönemlerde fazla tercih edilmesinin sebebi basit kullanımı ve göz yorucu olmayan arayüzü sayesindeydi.

Bunların hepsini uzun bir değerlendirme sonucu düşünerek tasarlayıp, misafirlerimizin aynı konforda eğlenceli vakit geçirebilmesi ve chat yapabilmesi için Türkiye’nin en kaliteli mIRc chat programını tasarladık. Sitemize daha basit birşekilde bağlantı kurabilmeniz için Turkish chat mirci indirebilirsiniz.




Ukalasohbet.com.tr – Ukala Eski Sohbet

Artık ülkemizin en kalabalık kelebek sohbet kanallarında yer almamanız için hiç bir sebep yok! En ayrıcalıklı sohbet kullanıcıları ile chat yapmanın keyfine varabilmeniz için günlük hayatta cebinizde, çantanızda taşıdığınız telefon yeterli olacaktır.

Türkiye Sohbet Odaları​


Türkiye Sohbet araması özellikle yurt dışında yaşantılarını sürdüren kıymetli gurbetçiler tarafından sıklıkla kullanılan arama terimlerinin başında gelmektedir. Yabancı ülkelerde yaşayan Türkler genelde bu ve bu tarz kelimeler aracılığı ile dünya’nın önde gelen arama motorları üzerinden web sitemize ulaşmak için aramalar yapmaktadır.

Turkish Chat bu tür aramalarda gurbetçi Türklere daha yakın olabilmek adına çalışmalar yapmakta ve sürekli olarak kendini güncelleyen bir yapı olarak gözünüze çarpmaktadır.

Türkiye Chat Siteleri

Türkiye içerisinde yer alan tüm şehirlerden sohbet odalarına bağlantı kurulmaktadır. Yurt dışında yaşayan kullanıcılar Türkiye Chat girişi ile istedikleri şehir odalarına bağlantı kurarak, muhabbet ederek yeni insanlar tanıyabilirler.

Ülkemiz gerek konumu, gerekse jeopolitik durumu ile tüm dünyanın gözlerini üzerine çekmektedir. Avrupa ile Asya kıtası arasında adeta bir köprü vazifesi gören nadide ay yıldızlı ülkemiz, pek çok süper güç olarak idrak edilen ülkeler açısından çok büyük öneme sahiptir.

Son yıllarca ekonomi ve tüm yatırım alanlarında ses getiren bir ülke olarak dünyanın sayılı ekonomileri arasına girmiştir. Temiz havası, mükemmel doğası, tarihi ve kültürel ibareleri ile ülkemizi seçen turistler çok sıradışı bir deneyim yaşayabilirler.

TurkishChat.Net – Türkçe Sohbet OdalarıTüm dünya genelinde yaşayan gurbetçi Türk vatandaşları sohbet ederek yeni insanlarla tanışmak amacıyla Turkish Chat web sitesine giriş yapmaktadır. Türkçe olarak yazışmalı sohbet edebileceğiniz kaliteli ve nezih bir mekan arıyorsanız, kesinlikle en doğru adrestesiniz.

Okumaya devam et...
 
2,035Konular
2,146Mesajlar
40Kullanıcılar
RoSeNSon üye
Üst Alt