Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Yalı Çapkını'nın Seyran'ı Afra Saraçoğlu imajını değiştirdi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
672f4c07c72706dec4b3b6fa.jpg

26 yaşındaki başarılı oyuncu Saraçoğlu, aşk hayatıyla ve yer aldığı yapımlarla adından söz ettirmeye devam ediyor.

Yurt dışında da geniş bir hayran kitlesi olan oyuncunun her paylaşımı sevenleri tarafından büyük ilgi görüyor.

İMAJ DEĞİŞİKLİĞİNE GİTTİ

'Fazilet Hanım ve Kızları', 'Kardeş Çocukları', 'Öğretmen' ve 'Yalı Çapkını' gibi projelerle kariyerinde hızla ilerleyen Afra Saraçoğlu, saçlarını uzatma kararı aldı.

672f4d99c72706dec4b3b712.jpg

Yalı Çapkını dizisinde Seyran karakterini oynayan Saraçoğlu, senaryo gereği saçlarını kestirmek zorunda kalmıştı.

Olaylı galadan sonra araları bozuldu mu? Seda Bakan'dan yeni Tuba Büyüküstün açıklaması

''SARIŞIN DÖNEMİ GERİ DÖNDÜ''

Afra Saraçoğlu, sürpriz bir kararla eski imajına geri döndü. Saçlarını yeniden uzatan güzel oyuncunun son hali hayranlarınca çok beğenildi.

672f4d14c72706dec4b3b70c.jpg

Sarıya boyattığı saçlarını Instagram hesabından paylaşan oyuncu "Sarışın dönemi geri döndü" notunu düştü.

Demet Akalın'ın sahne tarzı olay oldu! Simge Sağın'dan yorum gecikmedi

İFAKAT PAYLAŞIMI DİKKAT ÇEKTİ

Oyuncu Gülçin Santırcıoğlu'nun verdiği röportaj sosyal medyada çok konuşulmuştu. Gülçin Santırcıoğlu, "Bana ne Seyran'dan" demişti. Afra Saraçoğlu'nun İfakat paylaşımı da dikkat çekmişti.

672f4f95c72706dec4b3b722.jpg

Gülçin Santırcıoğlu geçtiğimiz günlerde bir konserde yaptığı açıklamada, ''Seyran'a ne olacak'' sorusuna, "Bana ne Seyran'dan. İfakat ne olacak benim derdim o. Ben sadece İfakat'ın ne olduğuyla ilgileniyorum." yanıtını vermişti.

İfakat'ın bu sözleri sosyal medyada konuşulmuştu. 26 yaşındaki Afra Saraçoğlu, İfakat ile setten birlikte olduğu videoyu paylaştı.

Ankaralı Turgut'un sağlık durumu hakkında son gelişme! Kızı sosyal medyadan açıkladı

icon
icon

9,927Konular
10,048Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt