Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni 'Turkish Delight' akımına Nurgül Yeşilçay da dahil oldu! O hallerine sevenlerinden tam not

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67cfb83c8376c6574dcdb2c3.jpg

HABER MERKEZİ - Yeşilçam'ın unutulmaz oyuncu Türkan Şoray’ın ikonik tarzı son zamanlarda sosyal medyada bir akım haline gelmişti.

Türkan Şoray, yeteneği, güzelliği ve kanunlarıyla Yeşilçam’ın efsanesi. Onun filmlerdeki benzersiz görünümü TikTok ve Instagram’daki influencer’ların ‘Turkish Delight Make Up’ adıyla makyajını yapmaya başlamasıyla tüm dünyada trend oldu.

milliyet.jpg

"ÇOK HOŞUMA GİDİYOR"

Türkan Şoray, makyaj akımıyla ilgili daha önce yaptığı açıklamada, "Tabii ki çok hoşuma gidiyor, tebessümle seyrediyorum hepsini ama ben filmlerim gereği o makyajları yapıyordum. Gençlere tavsiyem, olabildiğince doğal olmaları, az makyaj yapmaları" ifadelerini kullanmıştı.

BEĞENİ YAĞDI

Selin Şekerci, Elif Buse Doğan, Larissa Gacamer ve Selin Genç'in ardından Nurgül Yeşilçay da viral olan akıma katıldı. Ünlü ismin o hallerine, sevenlerinden beğeni yağdı.

67cfb8928376c6574dcdb2ca.jpg

Selin Şekerci

milliyet.jpg

Elif Buse Doğan

milliyet.jpg

Larissa Gacemer

67cfb8fb8376c6574dcdb2d0.jpg

Zara’yı heyecanlandıran yetenek

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.