Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Tanyeli öldü yorumlarına tepki yağdı! Tanyeli sağlık durumu nasıl? Tanyeli hastaneden taburcu oldu mu?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67d127f6055f3c2a0d2e59e7.jpg

HABER MERKEZİ - Eski oryantal Tanyeli, uzun bir süredir pankreas kanseriyle mücadele ediyor. Hastanede tedavi gören ünlü isim, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla sağlık durumu hakkında sevenlerini bilgilendiriyor.

O Ses Türkiye'ye sesiyle damga vurdu! Polen Sena Yıldızoğlu'nun seçimi belli oldu

''HAKKINIZI HELAL EDİN''

Tanyeli, 27 Şubat'ta yayınladığı son mesajına, "Hepinize hayırlı geceler, beni merak edenler ve yorumlarınızla Endişelenmişsiniz yorumlarınızdan bunu anlıyorum ve üstümde yük. Hastanedeyim Allah nasip ederse bugün yarın taburcu olacağım inşallah. Genelde tedavi için aldığım ilaçlar uyku yapıyor ve uyuyorum. Mesajlara cevap verebilecek durumda olmuyorum. Hakkınızı helal edin, ağrım çok ve öyle tek tek yazacak, konuşacak gücüm olmuyor. Allah'a emanet olun bana en güzel hediye dualarınız." notunu düşmüştü.

67d12974055f3c2a0d2e59fc.jpg

ZİYARETÇİLERE ÇAĞRI YAPTI

Tanyeli, kendisini hastaneye görmeye gelen ziyaretçilerin odada uzun süre kaldığını söylemişti. Tanyeli, ziyaretçilerin bu konuda daha hassas olmasını istediğini de belirtmişti.

Melike Şahin evlendiğinde eşiyle yaş farkı olay olmuştu! Mutluluk pozlarını paylaşmaya devam ediyor

Tanyeli, hastane odasından paylaştığı videoda şöyle konuşmuştu:

Alıntı Metni

Sosyal medya hesabından günlerdir paylaşım yapmayan 54 yaşındaki Tanyeli, sevenlerini meraklandırdı.

67d12a18055f3c2a0d2e5a07.jpg

ÖLDÜ İDDİALARINA TEPKİ

Tanyeli, son paylaşımında taburcu olacağını duyurmuş ve sağlık durumundan dolayı mesajlara cevap veremediğini belirtmişti.Hastaneden taburcu olması beklenen Tanyeli'nin 13 gündür hiçbir şey paylaşmaması sevenlerini meraklandırdı.

Ünlü isim hakkındaki öldü iddialarının çıkmasının ardından, Tanyeli'nin hayranları bu söylentilere tepki gösterdi.

Görenler ikizi sanıyor! Gizem Ünsal bakın hangi ünlü oyuncunun kardeşi çıktı!

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

16,124Konular
16,193Mesajlar
65Kullanıcılar
acabaneSon üye
Üst Alt