Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Tanyeli hastane odasından paylaştı iki isme özellikle teşekkür etti! 'Bu zor günlerde...'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67232002dc657caf2c7aade1.jpg

Asıl adı Öznur Kral olan oryantal Tanyeli'nin pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Birçok kez operasyon geçiren ünlü ismin hastanede tedavisi devam ediyor. Tanyeli hastanede sık sık sanatçı dostları ziyaret ediyor. Tanyeli hastanede ziyaret edenler arasında Gülben Ergen ve Gülşah Saraçoğlu da bulunuyor. Tanyeli özellikle bu iki isme teşekkür eden paylaşımda bulundu. Instagram hesabından paylaşım yapan Tanyeli şu ifadeleri kullandı:

Annesinin cenazesine katılmıştı! Akın Akınözü'ne 'Hande Erçel' sorusu

BU ZOR GÜNLERDE ELİMİ BIRAKMADILAR

Bu sefer hastane uzun sürdü, özellikle hastanede yattığım zamanlarda, ziyaretime gelen dostlarım, arkadaşlarım ne kadar kıymetli benim için. Nasıl bir moral ve motivasyon, keçileri kaçıracak gibi oluyorum arada hastanemiz çok güzel ama uzun zaman yatınca çok zor Allah dostlarımı vesile kılıyor inşallah kolaylığı veriyor çok şükür.

Bana bu zorlu süreçte hiçbir kimsenin mecburiyeti yokken, ne yapabilirim senin için diyen dostlar hepiniz ne kadar güzelsiniz.Sanatçı camiasında dost olmaz diyorlarmış demesin kimse.Bu zor günlerde elimi bırakmadılar.

Şimdi de canım Gülben Ergen Avusturalya'da çocuklarımla 10 yıldır yaşadığım Sidney'e gidiyor, bana yardım etmenin zerafetine inceliğine bakar mısınız? Hiçbir yerde hiçbir şey söylemeden, sessizce yapıyor iyiliğini, beni durumumu düşünmesi ne kadar ince.

Canım annesi de çok kıymetlimdir, çok asildir, onun kızının ruhu da öyle zarif ve de bana göre çok naif bir kalp, hepimizin sevmeye, sevilmeye, şevkata ihtiyaç duyduğumuz bu dünyanın karanlığında ışık ışık yayılır o güzel duygular ruhumuza. Ah bir de güvenecek şöyle sırtımızı yaslayabilecek dağlarımız olsa.

Kaza geçirmişti! Elif Dürüst: Yüzde 90 oranında atlattım

İLK VE SON FİREYİ BEN VERMİŞ OLAYIM

Gerçi anladık ki dağda biziz, bağda biz, ışıkta biz. Şu fotoğraf karesi, güçlü kadınlar, hem anne, hem baba, bu hayatta önce kendi ayaklarımızın üstüne sağlam basmanın kimseye yaslanmadan yaşayan güçlü kadınlar fotoğrafı ,canım Gülşah Saraçoğlu bu fotoğrafta ilk ve son fireyi ben vermiş olayım inşallah. Ayağa kalkacağım nasipse elimi bırakmayanlar sayesinde.Son başlatılan tedaviden çok umutluyum, duaya devam

67231fa7dc657caf2c7aadde.jpg

icon
icon

9,239Konular
9,360Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt