Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Survivor'da tuvalet var mı yok mu? Senem Genç tartışmalara son noktayı koydu

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67e1a5e3e53e67c9aff1968a.jpg

Survivor All Star 2025'te yarışmaya veda eden isimlerden biri de Gönüllüler takımından Senem Genç oldu.

Düelloda Meryem karşısında farklı bir skorla yenilerek elenen Senem, yarışma boyunca Ayşe ve diğer takım arkadaşlarıyla gerginlik yaşamıştı. Survivor'dan elendikten sonra ilk kez konuşan Senem, sert sözleriyle Ayşe Yüksel'i hedef aldı.

Survivor'da dokunulmazlık oyununda tansiyon yükseldi! Almeda Baylan ve Ayşe Yüksel kavga etti

AYŞE YÜKSEL'İ ELEŞTİRDİ

Yarışmada parkurda talihsiz bir kaza yaşayan Senem Genç, sakatlık döneminde yaşadıklarını şu sözlerle anlattı:

Alıntı Metni

Senem, ''Ben bu yarışmaya 3 haftalık süreçle hazırlanmaya çalıştım. Karakter sonradan edinilen bir şey değil Ayşe. Ama karakterini hiçbir zaman çalışarak düzeltemeyeceksin bu kumaşla alakalı bir şey. O sende yok maalesef. Böyle bir sezon beklemiyordum açıkçası. Olmuyorsa da olmuyor yapacak bir şey yok. Keşke düellodan çıkabilseydim, onlara rahatsızlık vermeye devam etseydim. Bu tür insanları performansım yokken çıldırtabilmişim. Bu benim için büyük bir gurur.'' diye konuştu.

67e1a6ece53e67c9aff19690.jpg

FAVORİ ADAYLARI KİMLER?

Senem, yarışmadaki final dörtlüsü için aday isimlerini, Batuhan, Adem, Almeda ve Yusuf olarak açıkladı.

Survivor'da sular durulmuyor! Pınar Saka'dan olay sözler: Ben ağlamam, ağlatırım

SURVİVOR'DA TUVALET VAR MI?

Sosyal medya hesabından takipçileriyle soru cevap yapan Senem, dikkat çeken ifadeler kullandı.

67e1a712e53e67c9aff19693.jpg

Senem, takipçilerinden gelen 'Survivor'da tuvalet var mı?' sorusuna, ''Evet gelelim o malum soruya. Asla sekmez ve cevaplamaktan da asla sıkılmıyorum. Arkadaşlar orman sizin. Ormana gidiyorsunuz ve geliyorsunuz. Gerçekten tuvalet yoktu. Vallahi yok, yok yani.'' yanıtını verdi.

Survivor'da elenen isim belli oldu! İşte 24 Mart 2025 akşamı adaya veda eden yarışmacı

icon
icon

2,729Konular
2,840Mesajlar
42Kullanıcılar
metinkus61Son üye
Üst Alt