Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni SURVIVOR HABERLERİ! Survivor'da korku dolu anlar! Bir anda yere yığılan Volkan hastaneye kaldırıldı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67ef044ab73eab6d4bb8159d.jpg

Survivor All Star'da İsmail'in tavrı All Star takımını kızdırdı. Yağmur eleştirdi, Hikmet imalı sözlerde bulundu. Üçüncü eleme adayı belli oldu. Yayınlanan yeni bölüm fragmanında korku dolu anlar yaşandı. Volkan Çetinkaya bir anda yere yığılınca apar topar hastaneye kaldırıldı.

67ef03c5b73eab6d4bb81594.jpg

İSMAİL'DEN SERT SÖZLER

İsmail Balaban konseyde, "Doğru eksilme beni görüp ismimi yazdı. Doğru eksilme olarak görülen ben miyim? Bu takıma en çok destek veren, en çok kendini parçalayanlardan birisi değilim. Çıktığım oyuncu sayısı, oynadığım en iyiler sayısını size soruyorum. Buna tepki olarak da, takım arkadaşlarım beni sattı diye yorumladılar. Ben tepkimi gösterdim, takım arkadaşlarım beni yazdı, saygı duyuyorum" dedi.

Survivor'da sürpriz gelişme! İsmail Balaban'ın dokunulmazlık kararına arkadaşlarından tepki yağdı

67ef03ceb73eab6d4bb81596.jpg

Yağmur, "Ben İsmail'in kararına saygı duyuyorum ama kesinlikle kabul etmiyorum. İsmail'i yazarken 'Ben seni zayıf olduğun için yazmadım" dedim. Bir süredir Batuhan ile çok fazla hareket ediyorum bu yüzden onun adını yazmadım. Ben en azından en iyiler arasında kıyafetlerimi kurutup, takıma benim kıyafetlerim kurudu deyip en iyilere çıkmamazlık yapmıyorum" ifadelerini kullandı.

67ef0405b73eab6d4bb8159a.jpg

ELEME ADAYI

Erkek eleme haftasının üçüncü eleme adayı Hikmet oldu.

Pınar Deniz anne oldu! İşte ünlü çiftin bebeklerine verdikleri isim

HİKMET'TEN İMALI SÖZLER

Oyun alanına geldiklerine Hikmet, "Arkadaşlarıma çok kızgınım beni yazdıkları için oynamayacağım, demeyeceğim. Çünkü ben Hikmet Tuğsuz'um, Toros kaplanıyım. Arkadaşlara beni yazabilirsiniz, ben potadan da düellodan da korkmuyorum" dedim. Çıkacağım aslanlar gibi savaşacağım. Elimden ne geliyorsa yapacağım" diyerek İsmail'e atıfta bulundu.

67ef04b0b73eab6d4bb815a4.jpg

DOKUNULMAZLIK OYUNU

Haftanın dördüncü ve son dokunulmazlık oyununu All Star takımı kazandı.

KKTC Sağlık Bakanlığından Volkan Konak açıklaması: 8 dakika içinde olay yerine ulaşıldı

67ef03eab73eab6d4bb81598.jpg

VOLKAN HASTANEYE KALDIRILDI

Survivor All Star'ın yeni bölüm fragmanı yayınlandı. Oyun alanında gerginlikler yaşanırken Volkan bir anda yere yığılıyor. Takım arkadaşları 'Başım dönüyor' dedikten sonra yere düştüğünü söylüyor. Volkan ambulansla hastaneye kaldırıyor. Volkan'ın sağlık durumuna ilişkin detaylar yeni bölümde belli olacak.

Tarih belli oldu! 'The Beatles' filmleri geliyor

icon
icon

2,816Konular
2,927Mesajlar
42Kullanıcılar
metinkus61Son üye
Üst Alt