Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni SURVİVOR AYŞE YÜKEL NEDEN YOK? Ayşe Yüksel diskalifiye mi oldu?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67a26a407c2b8168223683be.jpg

Acun Ilıcalı, Ayşe Yüksel'in sağlık durumuyla ilgili açıklamada bulundu. Ilıcalı şu ifadeleri kullandı:

Ayşe, talihsiz bir sakatlık geçirdi. Doktorumuz iki gündür çalışmalar yapıyor. Elimizdeki ilk veri, Ayşe’nin ayağında bir kırık var. Bundan sonrası belirsiz. İlerleyen günlerde gelişmeleri sizinle paylaşacağız.

67a26a9b7c2b8168223683c2.jpg

AYŞE YÜKSEL: EMPATİ YAPMASINI İSTİYORUM

Ayşe, İsmail'le yaşadığı tartışma sonrasında 'Kendi hırsının kurbanı olmuş yarışmacıdan başka bir şey görmüyorum. Şiddete yönelik sözler kullandı. İsmail'i seviyordum. Bugünkü davranışı artık son noktayı koydu. Eşi İlayda Şeker'i çok severim. Buradan selamlar sevgiler. Kendi eşine bu yapılsa hoşuna gider mi? Empati yapmasını istiyorum. Vereceği tepkiyi de merak ediyorum.' demişti.

Annem Ankara'nın Sevinç'i Belçim Bilgin anlattı! 'Daha önce oynadığım hiçbir karaktere benzemiyor'

67a26ac77c2b8168223683c4.jpg

İSMAİL BALABAN'IN İSTEĞİ ŞAŞIRTTI

Ayşe'nin sözlerine sinirlenen İsmail Balaban, konseyde eşi İlayda Şeker'e seslenerek "Ayşe'yi takipten çık" diyerek tuhaf bir çıkış yapmıştı.

Bruce Willis'in hayranlarını üzen haber! Kızından acı dolu sözler

67a26af77c2b8168223683c7.jpg

İLAYDA ŞEKER AYŞE'Yİ TAKİPTEN ÇIKARDI

İsmail Balaban'ın bu açıklamalarının hemen ardından eski Survivor yarışmacısı eşi İlayda Şeker'in Ayşe Yüksel'i Instagram'dan takipten çıkardığı görülmüştü.

Kırmızı halıda gösteriş yaptılar! Ünlü isim bir anda çırılçıplak kaldı

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

14,558Konular
14,677Mesajlar
64Kullanıcılar
griposterSon üye
Üst Alt