Milliyet Cadde - Türkiye'nin ilgiyle takip edilen yarışma programlarından biri olan Survivor geçtiğimiz yıl ocak ayında yayın hayatına başlamıştı. All Star'ın yapıldığı ve SMS'in olmadığı Survivor'ın bu yıl ki kadrosu merak ediliyor.
Ortaya atılan iddiaya göre bu yıl Survivor'a Kısmetse Olur'dan iki yarışmacı katılacak. O isimler Youtube'da ekrana gelen yarışmada yer alan Kısmetse Olur ekibinden Rapçi Sedat Polat ve Emir Luca Koçhisarlı.
ELEMELERE GİRDİKLERİ ÖĞRENİLDİ
Sedat Polat ve Emir Luca Koçhisarlı'nın elemelere girdiği öğrenildi. İki ismin Survivor 2025 kadrosunda yer alıp almayacağı henüz belli değil.
ACUN ILICALI KADROYU AÇIKLAMADI
Öte yandan Acun Ilıcalı'dan Survivor 2025 kadrosuyla ilgili açıklama gelmedi.
Aleyna Kalaycıoğlu ile sevgilisi Canbay'dan sarmaş dolaş poz!
İşte 2024'ün yaşayan en seksi erkeği! 'Belki de kandırılıyorumdur'
MERVE AYDIN SURVIVOR'A KATILACAK MI?
Survivor'a 5 kez katılan Merve Aydın, Survivor'a katılıp katılmayacağı konusunda açıklamada bulunmuştu. Merve Aydın yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Canlarım ben Survivor'ı çok ama çok fazla seviyorum. Çağırsalar yine giderim. Yarın söylesinler yine giderim. En çok sevdiğim şey yarışmak, yarışma ruhunu çok seviyorum. 10 kere de olsa 10 kere giderim.
EMİR LUCA KİMDİR?
25 yaşında olan Luca, İstanbul'da yaşıyor. Şimdi DJ'lik yapan Luca'nın annesi İtalyan babası ise Mardinli.
SEDAT POLAT KİMDİR?
Kısmetse Olur programıyla tanıdığımız Sedat Polat rapçi. Aynı zamanda yarışmadan Elif Nur Yel ile aşk yaşıyor.