Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Son dakika haberi: Yeşilçam oyuncusu Serpil Örümcer kaza geçirdi! 'Ayağımın kesilme riski varmış'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67233c06d2212910a9e9e512.jpg

1970'li yıllarda 'Bayan Bacak' lakabıyla ünlenen eski manken, oyuncu ve şarkıcı Serpil Örümcer, maddi sıkıntı çekiyor. Hayat mücadelesi veren isim, geçtiğimiz gün yolda yürürken düşüp bacağını kırmıştı.

Sanatçı, çevredeki vatandaşların yardımıyla ambulansla hastaneye kaldırıldı. Ayağı alçıya alınan Örümcer, “Zaten o kadar zor günler yaşıyorum ki şimdi de bu başıma geldi. Gittiğim hastanede doktor ayağımın gerekirse kesilebileceğini söyledi. Ne yapacağımı bilmiyorum” diyerek, yardım istemişti.

milliyet.jpg

YARDIM İSTEDİ

1967 senesinde güzellik yarışmasında birinci olarak adından söz ettiren ünlü sanatçı Serpil Örümcer, sosyal medya hesabından yardım çağrısında bulundu.

milliyet.jpg

"ŞU AN ZOR SÜREÇTEYİM"

Serpil Örümcer sosyal medya hesabında şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni

67233ac1d2212910a9e9e507.jpg

"ACİL YARDIM BEKLİYORUM"

Örümcer sözlerine "Özel hastanelerde ameliyat olmam mümkün değil. Siz değerli camiamın ve devletimin yardımlarını bekliyorum. Çünkü ayağımın kesilme riski varmış. Tekrar teşekkürlerimle, acil yardım bekliyorum" diye devam etti.

milliyet.jpg

Türk sinemasında 'Bayan Bacak' olarak tanınıyordu! Serpil Örümcer pazar tezgahı açtı
Yeşilçam'ın 'Bayan Bacak'ı Serpil Örümcer faturalarını ödeyebilmek için yardım istedi!

icon
icon

9,239Konular
9,360Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt