Hem oyunculuğuyla hem de paylaşımlarıyla dikkatleri üzerine çeken 39 yaşındaki oyuncu Seda Bakan mutlu evliliğini sürdürüyor. 2 çocuğu olan Seda Bakan bir yandan kariyerine devam ediyor.
Şimdilerde yakın arkadaşı Hadise ile birlikte rol aldığı Esas Oğlan dizisi heyecanını yaşayan Seda Bakan, Hürriyet'in Youtube kanalına konuk oldu. Hakan Gence'nin sorularını yanıtlayan güzel oyuncu, geçtiğimiz aylarda Tuba Büyüküstün ile gerginlik yaşadığı iddia edilmişti.
Beraber oynadıkları dizinin galasına katılan iki oyuncunun tavırları dikkat çekmişti. Seda Bakan'ın, "Herkes birbirini az da olsa eskiden tanıyordu, ama gerçek anlamda tanışınca..." sözleri Büyüküstün tarafından; "Az da olsa tanımıyordu, ben seni tanımıyordum, Boncuk'u tanımıyordum, sen de Boncuk'u tanımıyordun, beni tanımıyordun" şeklinde bölünmüştü.
Büyüküstün'ün bu tavrı dikkat çekerken, "Seda, sus tamam, sus artık" demesi de kameralara yansımıştı.
Tartışma konusu olan bu görüntülerin ardından Tuba Büyüküstün ve Seda Bakan'dan 'her şey yolunda' paylaşımı gelmişti. İkili, birbirlerini görüntülü aradıkları anları sosyal medya sayfalarından yayınlamıştı.
Demet Akalın'ın sahne tarzı olay oldu! Simge Sağın'dan yorum gecikmedi
YENİDEN AÇIKLAMA YAPTI
Seda Bakan, konuyla ilgili bir kez daha açıklama yaptı. Seda Bakan yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:
Ben Tuba'yı çok seviyorum. O ekibi ve ekip arkadaşlarımla başka bağım oluştu. Biz çünkü evlerimizden uzakta hiç bilmediğimiz yerlerde aylarca birlikteydik. Yeri geldi onlar benim çocuklarımla ilgilendi. Bir kahvenin 40 yıl hatırı vardır derler. Bizim arkadaşlığımız öyle kolay bozulabilecek bir arkadaşlık değil.
Madonna'dan Donald Trump zaferi sonrası küfürlü paylaşım! Deliye döndü
"YANLIŞ ANLAŞILABİLİR"
Oradaki yanlışlık herkesin, bütün basının önünde o samimi ortamı o kadar açarsan o yanlış anlaşılabilir. Oradaki hiç kimseye kırılmadım. Sadece o kadar açık muhabbetin herkesin etrafında yapılması gerekiyor muydu? Orada yanlış anlaşılabilecek konu buydu. Tuba'yı seviyorum, başarılı buluyorum.
Seda Bakan'ın bordo tarzı! Dünyaca ünlü yıldızla pişti oldu