Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Masterchef'ten elendi! Muratcan yarışmada açıkladı: İşte ilk planı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6743f32130363706df967bac.jpg

Masterchef Türkiye'de artık 10 yarışmacı kaldı. Dün ekrana gelen son bölümde Muratcan Sural yarışmaya veda etti. Mehmet şef Muratcan'ın elenmesinin ardından, "Sen usta- çırak ilişkisinde iyi yetişmiş bir gençsin. Çok saygılıydın bir kere. Vizyonun senin zaten bu ülkede kısa sürede bir yerlere geleceğini gösteriyor. Bu yarışmada da kendini ispatlamış oldun" dedi.

Masterchef'te elenen isim belli oldu! Eda rekor sıralamasına ismini yazdırdı

ASKERE GİDECEK

Elendikten sonra açıklama yapan Muratcan, "Buraya kadar gelmem de beni çok mutlu etti. İşletme kurmak istiyorum. Ufak bir askere gidip hemen geleceğim." ifadelerini kullandı.

6743f38830363706df967bae.jpg

Instagram hesabından veda mesajı da paylaşan Muratcan şu ifadeleri kullandı: Bu büyük yolcuğumun sonuna geldim, bana buranın kattığı sayısız reçete, anı, ve büyük bi aileyle birlikte 4.5 kilo oldu. Günün sonunda belki yoluma burada devam edemiyorum ama kalbimin bir parçası hep burada, bu tezgahlarda, bu anılarda kalacak önce bi vatani görev sonrasında yapılması gereken hayaller. Unutmayın, bir hayal bitiyorsa bir yenisi başlıyordur, Hoşça kalın

Orhan Gencebay'ın eşi Sevim Emre'nin acı günü! 'Bir kanadım kırıldı'

icon
icon

10,615Konular
10,736Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt