Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Masterchef'te takım kaptanları belli oldu! Beyza'nın hikayesi herkesi duygulandırdı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6744e4434870ab9862fbedbd.jpg

Masterchef'te yarışmacılar 25 Kasım Kadına Yönelik Şiddetle Mücadele Günü'yle ilgili konuşma yaptı. Beyza'nın hikayesi herkesi duygulandı. Beyza şu ifadeleri kullandı:

6744e43d4870ab9862fbedbb.jpg

Ben bu konuyu hiç açmadım bugüne kadar ama yeri geldiğini düşünüyorum. Ben bu kadınlardan birisiyim. 2 sene önce bir evlilik yaşadım ve o evlilik süresince şiddete maruz kaldım. Ben kadınları çok iyi anlıyorum ve örnek olarak buraya geldim. Hayallerim ve hedeflerim var. O evden çıkarken kendime Beyza başaracaksın dedim. Bu bana her şekilde güç olarak geldi. Bu başarıyı da buraya gelirken başardım. Bütün kadınlara sesleniyorum; herkesin bir hayali var elbette. Hayallerinizden asla vazgeçmeyin.

'Uzak Şehir'de Cihan evlenme teklifi etti! Boran'ın videosu her şeyi değiştirdi

6744e4344870ab9862fbedb9.jpg

EDA'NIN YAŞADIĞI TALİHSİZ KAZA

Yarışma esnasında Eda, "Bakar mısınız? Elim kaldı" diyerek seslendi. Erim, "Eda dur bacım dur, geldim" diyerek koştu. Yanına gelince Erim bir kaç kişiden daha destek istedi. Yarışmacılar ve şefler bir anda koşturmaya başladı. Somer Şef, Eda'yı sağlıkçıların yanına getirdi. Eda'ya müdahale edilirken Eda'nın acıdan elleri titriyordu.

Demet Akalın yaşadığı zor günleri anlattı! "Kilo vereceğim derken ölüyordum"

6744e42d4870ab9862fbedb7.jpg

ERİM'DEN SON SANİYEDE BÜYÜK HATA

Yarışmacılara verilen süre bittikten hemen sonra Erim yemeğini tabağa koyamadı. Mehmet Şef, "Olmaz. Bu kadar çektiğin yemeğe yazık be" dedi. Yarışmacılar arkadaşlarını teselli etmeye çalıştı.

6744e3f44870ab9862fbedb2.jpg

DANİLO ŞEFİN AĞZI YANDI

Şefler, Semih'in tabağını tadarken Danilo şefin acıdan ağzı yandı. Semih, "Danilo şefi uyardım önceden. Bizde de acıdan korkmayız ama acı olur şefim. Olayı odur zaten" dedi.

6744e3ec4870ab9862fbedb0.jpg

TAKIM KAPTANLARI BELLİ OLDU

Masterchef'te bu haftanın mavi takım kaptanı Beyza, kırmızı takım kaptanı Şirin oldu.

Bedri Usta'dan duygulandıran paylaşım! 'Kardeş acısı ateşten gömlek'

icon
icon

10,584Konular
10,705Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt