Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Masterchef Ezgi'den veda paylaşımı!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
673b10d84870ab9862fbca03.jpg

Masterchef'te artık adım adım şampiyon belli oluyor. Son 11 kişinin kaldığı Masterchef'te yarışmaya veda eden isim Ezgi oldu. Masterchef'te ilk kaşık alan Ezgi'nin yarışmaya veda etmesi izleyicileri de şaşırttı. Masterchef'ten elenen Ezgi Yıldırım'dan elendikten sonra ilk paylaşım geldi. Ezgi Instagram'dan yaptığı paylaşımda şu ifadeleri kullandı:

673b10454870ab9862fbc9ff.jpg

Ve son yemek... Acısıyla tatlısıyla diye klasik bir giriş yapmak isterdim ama bilen bilir klişeleri değil şaşırtmaları severiz.

Favori derler hoopp eleniriz. Hayat bu dinamikleriyle güzel ve yaşanılır değil mi? Nasıl başladıysam öyle bitirdim gibi geliyor. Bazen de vedalar yeteri kadar tatsız olmaz işte. Sanırım dün biraz öyle hissettirdim herkese. Hayallerim hedefler haline dönüştü. Daha çok çalışma vakti. Çok kısa bir zamanda yeniden ait olduğum yere döneceğim elbette. Uçuk kaçık fikirlerime yapıcı eleştirileriyle destek olan ve kendimi keşfetmemi sağlayan Mehmet Yalçınkaya, Danilo Zanna, Somer Sivrioğlu ve elbette kocaman Masterchef ailesine sonsuz teşekkürler. Yolumuz uzun. Umarım benimle yürümeye devam edersiniz. Şaşırtmalara devam

Masterchef'e veda eden isim belli oldu! Somer Şef'in ilham veren hayat hikayesi büyük ilgi gördü

673b10784870ab9862fbca01.jpg

İLK KAŞIĞI ALMIŞTI

Ezgi, bu yıl Masterchef'te ilk kaşığı alan isimdi.Ezgi yaptığı paylaşımda, "2024’ün ilk kaşığı bendenizin efenim" demişti.

Bir döneme damga vurmuştu! Popstar yarışmacıları şimdi ne yapıyor

673b110c4870ab9862fbca07.jpg

MASTERCHEF EZGİ YILDIRIM KİMDİR?

34 yaşında olan MasterChef Ezgi, yarışmaya Antalya'dan katılmıştı. 2 yıldan fazla süredir profesyonel olarak şeflik yapıyor.

Üniversitede mühendislik fakültesinden mezun olan Ezgi, 30 yaşından sonra mutfak kariyerini hedefledi.

icon
icon

10,401Konular
10,522Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt