Pınar Deniz, Akmerkez'de objektiflere yansıdı. Anne olmak için gün sayan oyuncu, "Hayatınızda neler değişti?" sorusuna, "Her şey değişti. Artık iki kişilik düşünüyorum. Her şeye dikkat etmeye çalışıyorum. Spor yaparken bile bütün rutinlerimi değiştirmeye çalışıyorum" yanıtını verdi.
Annelerden tavsiye aldığını belirten Deniz, "Göbeğimi gören herkes söylüyor" ifadelerini kullandı.
"ÇOK MUTLUYUM"
Eşi Kaan Yıldırım'ın heyecanlı olduğunu belirten oyuncu, "O da heyecanlı bende. Çok mutluyum. Kendimi sosyal medyada görünce nefret edeceğim" diyerek, espri yaptı. Erkek bebek dünyaya getirecek Deniz, "Erkek ismi zormuş. Tavsiyeniz var mı?" diyerek, gazetecilere sordu.
"ÜŞENGECİM"
Oyuncu, "Baby Shower yapmayı düşünüyor musunuz?" sorusuna, "Yapmam derim en büyüğü yaparım diye korkuyorum. Ben o konuda üşengecim. Bir arkadaşım yapar anca öyle" cevabını verdi.
"KIZ ÇOCUĞU HAYAL ETMİŞTİM"
Oyuncu, "Doğum nerede olacak?" sorusuna, "İnşallah doğum burada olacak" diye cevap verdi. İtirafta bulunan Deniz, "Oğlum inşallah ileride buna üzülmez. Kız çocuğu diye hayal etmiştim. Ama şu an erkek olduğu için çok mutluyum" dedi.
Pınar Deniz hamilelik sürecini anlattı! ‘Çocuğumu daha çok hissediyorum’