Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni MAGAZİN HABERLERİ: Alişan'ın eşi Buse Varol'un üniversite hayali yarım kaldı! 'Kayıt yaptıramadım'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
66f67573535c1d4206137451.jpg

'Dostlar Mahallesi' dizisinin setinde tanışıp aşk yaşamaya başlayan Alişan ile Buse Varol, 2018 yılında nikâh masasına oturmuştu. 2019'da oğulları Burak'a kavuşan ikili, 2021'de kızları Eliz'i kucaklarına almıştı.

Mutlu bir evlilik sürdüren ünlü çiftten Buse Varol, geçtiğimiz ay üniversiteyi kazanmıştı. Alişan, sosyal medya hesabından yayınladığı video ile eşinin psikoloji öğrenimi göreceğini duyurmuştu.

milliyet.jpg

Alişan'dan kayınvalidesine canlı yayın sürprizi! 'İyi bir damat mıyım?'

"PARAYA PARA DEMEZ"

Eşinin evlerinin bahçesinde telefonla konuşurken sevinçten yerinde duramadığı anların görüntüsünü yayımlayan Alişan, "Evet üniversite sınavını kazandı. Üsküdar Üniversitesi psikoloji. Bence sadece bizim çevreyi tedavi etse paraya para demez" ifadelerini kullanmıştı.

milliyet.jpg

"DEVAM ZORUNLULUĞU VAR"

Buse Varol'un hayalinin yarım kaldığı ortaya çıktı. Basın mensuplarının sorularına yanıt veren oyuncu, "Psikoloji çok istediğim bir bölümdü kazandım ancak devam zorunluluğu var. Ben yeni bir diziye başlarsam bu tempoda bu yoğunlukta okula gidemeyeceğim. Bu yüzden kayıt yaptıramadım" açıklamasını yaptı.

milliyet.jpg

Buse Varol’un annesi filtre kurbanı! 'Bu kadarına gerek var mı?'

icon
icon

10,151Konular
10,272Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt