Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni MAGAZİN HABERİ: Uzaylılara inanmadığını söyleyen ünlü şarkıcıdan Yusuf Güney'e ilginç çağrı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
6765e00e784fa370e2d2ae98.jpg

Seçkin ŞENVARDAR-Nişantaşı’nda bir kafede objektiflere yansıyan ünlü şarkıcı Rafet El Roman, 2008 yılında Aşk-ı Virane şarkısına birlikte yaptıkları düet sonrası adını duyuran Güney’in açıklamaları hakkında konuştu.

Son dakika..Usta şarkıcı Mustafa Keser'den kötü haber! Kanser olduğunu açıkladı

Yusuf Güney’in o dönem dönercilik yaptığını ve o şarkı ile bir buçuk milyon dolar para kazandıklarını açıklayan Roman, şarkıcı ile tanışma hikayelerini ise şöyle anlattı:

Fenomen Neşe Özkan hayatını kaybetti! Son yolculuğuna gözyaşlarıyla uğurlandı

“Yusuf beni her seferinde şaşırtıyor. Onu ilk tanıdığımda kulise geldi ‘Abi bir şarkı yazdım dinler misin?’ diye. Bin takla attı, bana ulaşmak için. Şarkıyı bir söyledi şaşırdım, kaldım. ‘Sen ne iş yapıyorsun?’ deyince ‘Abi ben dönerciyim’ dedi. Yani helal olsun, inanılmaz bir ses, inanılmaz bir yorum. Şarkıyı bana vermek isteyince ‘Beraber okuyalım. Sen de adım at müzik piyasasına çünkü yeteneklisin’ dedim. Böylece beş yıl kontratlı devam ettik; 2008-2013 arası gerek Yusuf gerek bizim şirketimiz bir buçuk milyon dolar para kazandık onun sayesinde”

6765e12c784fa370e2d2aea5.jpg

''ÖFKE SORUNU VAR''

Roman ayrıca Güney’in zamanla öfke kontrolü sorunu yaşadığını söyleyip “Kıymetini bilemedi sonra tanımaya başlayınca ondaki öfke kontrolü sorununu gördüm. Bana her zaman saygılıydı. Otel müdürüyle, taksiciyle, itfaiyecilerle, polislerle tartıştı. Fevri, asabi kişiliğe sahip” dedi.

6765e13c784fa370e2d2aea7.jpg

''UZAYLILARA İNANMIYORUM''

Rafet El Roman, son dönemdeki açıklamalarıyla dikkat çeken Yusuf Güney’e uzaylılardan şarkı alıp tekrar müzik sektörüne dönmesi tavsiyesinde bulundu.

Nagihan Karadere'den Survivor 2025 açıklaması! Neden katılmadığını anlattı

Uzaylılara inanmadığını ve pozitif bilimden yana olduğunu belirten Roman, eski talebesi Güney’in ‘uzaylılar ve astral seyahat’ açıklamaları hakkındaki şu açıklamada bulundu:

6765e1f2784fa370e2d2aeac.jpg

''UMARIM DOĞRU YOLU BULUR''

“Yusuf şimdi başka bir kulvarda. Yani artık ermiş olmuş. Ben teknolojiye ve fiziğe inanıyorum onun dışında ‘yok uzaylılarmış, yakında geleceklermiş’ öyle şeylere inanmam. O astral seyahat dedikleri bence hipnozun bir çeşidi. Ona tavsiyem madem bu kadar uzaylılarla haşir neşir oluyor oradan yeni bir şarkı bulsun getirsin de yine gündeme dönsün, kendini şarkılarıyla ispatlasın. Onun hala çok yetenekli ve iyi yorumcu olduğuna inanıyorum. Umarım doğru yolu bulur”

'O Ses Türkiye Yılbaşı' jüri üyeleri belli oldu! Bomba isim herkesi şoke etti

Sohbet Girişib>
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.b>

12,157Konular
12,278Mesajlar
59Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt