HABER MERKEZİ -Pazar günü yayınlanan 'Sibling Revelry' adlı podcast'e katılan ünlü oyuncu Liv Tyler, dinleyenleri şok eden bir bilgi paylaştı. 47 yaşındaki Liv, küçük kız kardeşi Mia (46) ile ilk karşılaşma anlarını anlattı.
Yüzüklerin Efendisi gibi yapımlarla tanınan ünlü oyuncu Liv Tyler, babası Steven Tyler'ın vokali olduğu klasik rock grubu Aerosmith'in konserinde tanıştığı kişinin kardeşi olduğunu öğrendiğini açıkladı. Üvey kardeş olan ikili, klasik rock grubu Aerosmith'in solisti Steven Tyler'ın çocukları.
Eşiyle bir hafta arayla ölmüştü! Ünlü aktörün lüks evi içler acısı halde
Liv ve Mia, çocukluklarını sırasıyla New Hampshire ve Maine'de, henüz biri 8, biri 9 yaşında ve birbirlerinden ayrıyken anneleri Bebe Buell ve Cyrinda Foxe'un onları aynı Aerosmith konserine götürdüğünü anlattı.

'SİZ KARDEŞ MİSİNİZ?'
Podcast'te söz alan Mia Tyler "Hatırlıyorum, kuliste hiç çocuk yoktu. O gece bayağı eğlendik. Yeşil odaların dışındaki VIP alanındaydık, sekiz dokuz yaşındaydık işte, oyun oynuyorduk. Sonra bir hayran kadın geldi ve 'Aman tanrım, ne kadar tatlı kızlarsınız. Siz kardeş misiniz?' dedi."
Derin Talu'nun konuşması gündem olmuştu! Defne Samyeli kızını savundu
BABASINI BAŞKASI SANIYORDU
Liv ardından çocukluğunun karmaşık yapısını anlattı. Kendisini çoğunlukla Maine'de büyükanne ve büyükbabasının büyüttüğünü, babası Steven Tyler'ın bağımlılık süreci boyunca zor zamanlardan geçtiğini söyledi. Bu nedenle Liv, uzun süre rock yıldızı Todd Rundgren'in kızı olduğuna inandırılmıştı. Çünkü Rundgren çocukluğu boyunca ona baba figürü olmuştu. Liv doğduğunda (1977), Rundgren doğum belgesini imzalamıştı.

'SAHNENİN KENARINDA BİR KIZ DURUYORDU'
Liv, kimliğine dair gerçekleri ve Mia'nın onun kardeşi olduğunu kısa aralıklarla öğrendiğini söyledi. "Mia’nın bahsettiği o gece, Guns N' Roses, Aerosmith'in ön grubu olarak sahneye çıkıyordu" diyen ünlü yıldız o anları duygulanarak aktardı:
"Bilet aldık ve seyirci bölümünde duruyorduk. Guns N' Roses çalıyordu ve çok heyecanlıydım çünkü onları çok seviyordum. Sahnenin kenarında bir kız duruyordu."
Survivor'dan elendi merak edilen soruyu ilk kez açıkladı! 'Yemin ediyorum yok'
''KENDİMİ GÖRÜR GİBİ OLDUM''
Mia da şunları ekledi:
"Gruptaki Rose her turnede 'Sweet Child o' Mine' şarkısını bana ithaf ederdi. Beni sahneye çıkarır, 'Bu yine sana' derdi."

Liv bu hayatındaki dönüm noktasını şöyle hatırladı:
"Orada durup onları izliyordum. O kıza baktım ve kendimi görür gibi oldum. Resmen aynı kıyafetleri giymiştik. İkimizde de perma vardı, pembe ışıltılı ruj sürmüştük. Aerosmith konser tişörtü, siyah tayt ve Reebok yüksek bilekli spor ayakkabılar giymiştik. Baktım ve 'Bu ben miyim?' dedim. Aynaya bakıp kendini çift görmek gibiydi. Çok garipti."
Survivor Asena Demirbağ elendikten sonra ilk kez konuştu! Hikmet ve Aycan için bomba sözler
'ANNEME 'BABAM O MU?' DEDİM'
Şarkı ithafından sonra Liv, annesinin ona aile yapılarının gerçekliğini anlattığını söyledi: "Anneme baktım, ağlamaya başladı. Hıçkıra hıçkıra ağlıyordu. 'Steven benim babam mı?' diye sordum. O da patladı. Beni bir bankta oturttu ve her şeyi en içten ve güzel şekilde anlattı."

Liv, biyolojik babasıyla ve üvey kardeşiyle bir ilişki kurmaya devam etse de, gerçek babası olduğunu sandığı Todd Rundgren’in üzerindeki duygusal etkisini de anlamaya başladığını söyledi:
"Sanırım onun için hala acı verici. Onunla yeterince konuşamıyorum. Onu seviyorum. Ondan olan erkek kardeşlerim de var" dedi. Liv'in annesi Bebe Buell, Liv doğduğunda Rundgren ile birlikteydi.
Baba olacağını açıklamıştı! Ünlü çiftin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu