Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni 'La Casa de Papel'in Berlin'i Pedro Alonso, İstanbul'da!

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
66f6b8023f29d725b821527e.jpg

'La Casa de Papel' dizisinde hayat verdiği 'Berlin' karakteriyle dünya çapında geniş bir hayran kitlesine sahip olan 52 yaşındaki Pedro Alonso, geçtiğimiz ocak ayında İstanbul'a gelmişti. Sık sık şehre olan sevgisinden bahseden sanatçının, ev almak istediği öğrenilmişti.

Alonso’nun, Boğaz manzaralı yerlerden ev bakmaya başladığı da ortaya çıkmıştı. Bu konuda arkadaşlarından yardım isteyen sanatçının, önümüzdeki yaz beğendiği evi alarak, bir süre İstanbul’da kalacağı ortaya çıkmıştı.

66f6b69d3f29d725b8215265.jpg

TARİHİ YERLERİ İNCELEMEYE BAŞLADI

Bir projesinin çekimlerini de İstanbul’da yapmak isteyen oyuncu, tarihi yerleri ve bazı sokakları incelemeye başlamıştı. Ayağının tozuyla Cihangir'deki bir balıkçıya giden ünlü isim, iş insanı Can Batmaz ve Elem Güç'ün misafiri olmuştu.

66f6b6aa3f29d725b8215267.jpg

"BOĞAZ MANZARASI BENİ BÜYÜLÜYOR"

İstanbul'da yatırım amaçlı da bazı yerlere baktığı söylen Alonso, şu ifadeleri kullanmıştı:

Alıntı Metni

66f6b7623f29d725b821526f.jpg

ETİLER'DE GÖRÜNTÜLENDİ!

Pedro Alonso, son olarak geçtiğimiz gün İstanbul’da prodüktör Erkan Şen’in misafiri oldu. İki yakın arkadaş Etiler'de yer alan bir mekandan çıkarken görüntülendiler.

66f6b76f3f29d725b8215272.jpg

Oldukça keyifli gören ikili, basın mensuplarına 'iyi akşamlar' diyerek kaldıkları otelin de unuttu.

Pedro Alonso, İstanbul’a hayran kaldı
Pedro Alonso: Çok büyük bir egom var! Sürekli onu dövüyorum

icon
icon

10,151Konular
10,272Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt