Hande Ataizi 2004 yılında Avukat Ahmet Pekin'in oğlu Fethi Pekin ile nikah masasına oturmuştu.
Çift, evlilikten bir gün sonra boşanma kararı almıştı. Hande Ataizi, Ahmet Mümtaz Taylan'ın Empati programına konuk oldu ve özel hayatıyla ilgili merak edilen konularda itiraflarda bulundu.
"KARŞI TARAF İSTEMİYORDU"
Ahmet Mümtaz Taylan, Ataizi'ye '1 günde bir evlilik sözleşmesi yapıp ayrılmışsınız?' diye sordu. Ünlü oyuncu ise yıllar sonra şaşırtan itiraflarda bulundu.
Ataizi şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni
2018 YILINDA DA AÇIKLAMIŞTI
Hande Ataizi, yıllar önce Kanal D ekranlarında yayınlanan programda ise bu evliliği hakkında ilk kez konuşmuştu. Ünlü isim, 'Annem ilk eşimle evlenmeden önce evlilik sözleşmesi yapmamızı önerdi. Eski eşim ben evleneceğim kadına böyle bir şey yaptırmam' dedi, ben de çok sevindim. Ama evleneceğim gün önüme evlilik sözleşmesi koydular. Sözleşmeye göre boşadıktan sonra dahi evde oturma iznim yoktu, kabul etmedim. Gergin bir ortamda nikah kıyıldı ve aynı gece boşanmaya karar verdim. Bir günlük evlilik olmak durumunda kaldı' ifadelerini kullanmıştı.
Hande Ataizi'nin Bodrum tatili devam ediyor! Tüm bakışları üzerinde topladı
Hande Ataizi'nin '2 milyon TL'lik estetik' isyanı! 'Göz kapağımı yaptırdım, olay oldu'