HABER MERKEZİ - Şarkıcı ve yönetmen Mahsun Kırmızıgül'ün 99 yaşındaki annesi Faike Arık, 6 Aralık 2024'te hayatını kaybetmişti.
Arık'ın alzheimer hastası olduğu ve iki yıldır evinde tedavi altında olduğu öğrenilmişti.
Sibel Taşçıoğlu'ndan olay beğeni! Instagram'daki yorumu dikkat çekti
"DERİN ÜZÜNTÜSÜNÜ YAŞIYORUM"
Kırmızıgül, annesinin vefatını sosyal medya hesabından 'Canım annem Faike Arık’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyorum. Cenazesi, Diyarbakır Selahattin Eyyubi Camii’nde, öğle namazını müteakip kılınacaktır.' notuyla sevenlerine duyurmuştu.

Mahsun Kırmızıgül, çok geçmeden bir acı kayıp haberi daha yaşamıştı. Üvey annesi Zühre Bazencir’in vefatıyla büyük üzüntü yaşayan şarkıcı, ''İçim yanıyor'' diyerek kötü haberi takipçileriyle paylaşmıştı.
Survivor'dan elendi merak edilen soruyu ilk kez açıkladı! 'Yemin ediyorum yok'
Kırmızıgül, acısını bu sözlerle ifade etti:
Alıntı Metni
Survivor hayalleri yarım kaldı... İşte Survivor All Star 2025'e veda eden yarışmacılar
DUYGUSAL PAYLAŞIM
Geçtiğimiz aylarda 99 yaşındaki annesi Faike Arık’ı kaybeden Kırmızıgül, sosyal medya hesabından yaptığı duygusal bir paylaşımla anne özlemini dile getirdi.

Ünlü şarkıcı, annesi için şu sözleri kullandı:
Aylar oldu gideli.. Ama ben hâlâ sana tam anlamıyla veda edemedim. Gözüm seni arıyor. Sesin kulağımda çınlıyor, nasihatların hafızamda yankılanıyor, o komik hallerine gülümsüyorum. Seninle Zazaca konuşmamızı özlüyorum. Sensiz bir yanım hep eksik kalacak.. Bir annenin yerini hiçbir şey doldurmuyor. Hiç kimse senin gibi menfaatsiz ve candan sevmiyor..