HABER MERKEZİ - Sosyal medya hesabından açtığı canlı yayınlarla gündem olan Serdar Ortaç, şarkıcı Lara için, 'Botokstan su içemiyor' demişti. Lara ise konuyla ilgili 'Psikolojisi hiç iyi değil, yardım almalı' şeklinde yanıt vermişti.
''TEDAVİ OLSUN''
Serdar Ortaç, bu açıklamalarının ardından Lara'nın kendisi için 'Tedavi olsun'' sözleri üzerine, "Lara'yı çok severim. Doğru söylemiş. Hastayım. Tedavi olmam lazım" diye konuşmuştu.
Survivor İsmail Balaban'ın şoke eden kararına eşinden destek paylaşımı
BOTOKS GERGİNLİĞİ
Ortaç daha önce Lara hakkında TikTok'ta yaptığı canlı yayın sırasında “Eski şarkıcı Lara’yı gördünüz mü? Dudaklarına botoks yaptırmış, su içemiyor, içerken suyu akıyordu. Kadın dudaklarını kıpırdatamıyor” ifadelerini kullanmıştı.

2000'li yıllarda 'Allah Versin', 'Adam Gibi Adam' ve 'Katmer' gibi hit şarkılarıyla büyük bir çıkış yakalayan, 'Lara' lakabıyla tanınan Fatma Nur Ergüder, bir süre önce dudaklarını küçültmek için estetik operasyon geçirmişti. Ancak bu kararından dolayı yaşadığı pişmanlığı gözyaşları içinde dile getirmişti.
TAKİPÇİLERİNİ UYARDI
Lara, "Ne olur bana dua edin, dudağımla pipet bile tutamıyorum. Lütfen hiçbir yerinize bir şey yaptırmayın. Dudağınız kötüyse bile kalsın" sözleriyle takipçilerine uyarıda bulunmuştu.
'Kısmetse Olur' yarışmacıları Aycan Varış ve Onur Yüksel ayrıldı
CANLI YAYINDA YANIT VERDİ
Şarkıcı Lara, TV8'de yayınlanan Gel Konuşalım programına konuk oldu.
Eşine ve çocuklarına aşık bir adam! 'Kuzeyin Oğlu' 30 yıl sonra hayalindeki düğünü yaptı
Lara, yaşamış olduğu botoks sorununu anlatırken, Serdar Ortaç için de yeni açıklamalarda bulundu.

Ünlü şarkıcı Lara şu ifadeleri kullandı:
Alıntı Metni