Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni HABERLER: Aşk kadını İrem Derici yeni sevgilisini resmen dünya aleme ilan etti! İrem Derici'nin yeni sevgilisi Melih Kunukcu kimdir?

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67a2f5b1095d6ee56b8767b2.jpg

HABER MERKEZİ - Şarkıcı İrem Derici, şarkıları ve aşk hayatıyla magazin gündeminde yer almaya devam ediyor.
37 yaşındaki İrem Derici, geçtiğimiz günlerde Gel Konuşalım programına katılmış ve samimi açıklamalarda bulunmuştu.

Uzak Şehir'in Alya'sı Sinem Ünsal'ın kardeşine bakın! İkizi gibi benzeyen Gizem Ünsal'ın mesleği şaşırttı

EVLİLİK AÇIKLAMASI

Sevgilisi olduğunu söyleyen İrem Derici, "Hayatımda biri var. Hassas bir dönemden geçiyoruz. Sevmek ve sevilmek muhteşem şeyler. Çok sevilmeyi aradım, istedim ama bulamadım. Şu an bir sevgilim var. Sonraki geldiğimde bu konuyu güzel güzel konuşalım. Evliliğim erken verilmiş bir karardı. Evlilikle başa çıkamadım. Hiçbir şey için pişman değilim." ifadelerini kullanmıştı.

67a2f60e095d6ee56b8767b6.jpg

YENİ AŞKIYLA MUTLULUK POZLARI

İrem Derici, bir süredir birlikte olduğu DJ sevgilisi Melih Kunukcu ile aşkını sosyal medyadan resmen ilan etti. Ünlü isim, sevgilisiyle birlikte yer aldıkları kareleri Instagram'dan paylaştı.

67a2f61a095d6ee56b8767b8.jpg

Derici, paylaşımına "Yani seni her gece son geceymiş gibi seveceğim" notunu düştü. Çiftin aşk dolu pozlarına takipçilerinden yorum ve beğeni yağdı.

Ayşenur Yazıcı gözyaşlarıyla ilk kez anlattı! 'Ölümün nasıl bir şey olduğunu anladım'

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

14,558Konular
14,677Mesajlar
64Kullanıcılar
griposterSon üye
Üst Alt