Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Haberler: Şimal, lüks evine gelen yorumlara yanıt verdi

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
66dc1dceb8459937e3f02805.jpg

Meme kanserini yenen Şimal, rutin kontrolleri sırasında beyninde bir tümör olduğunu öğrenmişti. 38 yaşındaki şarkıcı, 17 Ocak'ta sekiz saat süren ciddi bir ameliyat geçirmişti.

Hastalığının beyin zarına metastaz (kanserin köken aldığı organ ya da dokudan başka bir doku veya organa yayılması) yaptığını duyuran Şimal, geçtiğimiz hafta sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla sağlık durumu hakkında bilgi verdi:

Alıntı Metni

66dc1c0cb8459937e3f027fa.jpg

"SİZDEN DUA BEKLİYORUM"

Işın tedavisine başlayacağını belirten Şimal, "Bizi mutlu eden şey erken teşhis etmiş olmamız. Pazartesi günü ışın tedavileri başlayacak onkoloğum ilaçları güçlendirecek. İnşallah yine aranıza döneceğim. Her zamanki gibi sizden dua bekliyor olacağım. Arayan soran, mesajlarıyla bana güç veren herkese şimdiden çok teşekkür ederim. Sağlığınıza dikkat edin" ifadelerini kulandı.

66dc1c43b8459937e3f027fc.jpg

Ünlü isim, son olarak 1 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yaptığı bir paylaşımla gündeme geldi.

66dc1c6cb8459937e3f027fe.jpg

Evinden bir video paylaşan ve havuzlu lüks villası dikkat çeken Şimal'e, takipçilerinden "Ne güzel havuzlu evde oturuyorsun" yorumları geldi.

66dc1c77b8459937e3f02800.jpg

"ALLAH HER ŞEYDEN ÖNCE SAĞLIK VERSİN"

Bunun üzerine açıklama yapan şarkıcı, şu ifadeleri kullandı:

Alıntı Metni
Beyin tümörü ile mücadele eden Şimal: Sizi üzmek istemem ama gözyaşlarımı tutamıyorum
Arkadaşları yeniden kansere yakalanan Şimal'i ziyaret etti! 'Dualarınıza ihtiyacımız var'

icon
icon

10,023Konular
10,144Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt