HABER MERKEZİ - Koyu Fenerbahçeli olduğu bilinen ve maçları yakından takip eden şarkıcı Alişan, Kadıköy'de kritik Kayserispor maçının berabere bitmesinin ardından sosyal medya hesabından tepkisini dile getirdi.
Survivor yarışmacıları İstanbul'da aileleriyle buluştu, gözyaşları sel oldu
Ünlü türkücü, 3-3 biten Kayserispor beraberliği sonrası 'X' platformundan peş peşe paylaşımlar yaptı.
MAÇI STADYUMDAN İZLEDİ
Fenerbahçe, İstanbul'da evinde ağırladığı Kayserispor ile 3-3 berabere kaldı. Bu sürpriz sonucun ardından lider Galatasaray ile aralarındaki puan farkı 5'e çıktı.

Kadıköy'deki Fenerbahçe- Kayserispor maçını ailesiyle birlikte tribünden takip eden Alişan, 90+4'te gelen beraberlik golünün ardından adeta çıldırdı.
Fenerbahçeli ünlüler kim? İşte birbirinden ünlü Fenerbahçeli isimler
İSTİFA ÇAĞRISI
Fanatik Fenerbahçeli olan ünlü isim, teknik direktör Jose Mourinho'yu istifaya davet ederek şu ifadeleri kullandı:

"5-6 eksikle küme de kalma mücadelesi veren takıma eğer evinde puan kaybediyorsan, değil şampiyonlar ligi uzay ligi kupasını almış olsan da benim gözümde teknik direktör değilsin Mourinho. Bu maç da, bu sene de sana yazar. Şimdi al tazminatını ve bu akşam git. Trabzon maçından sonra yazmıştım; "Bu maçı çevireceğiz ama bu ilk yarılarla, bu oyunla, bu forma adaletsizliğiyle bir yerde toslayacağız" dedim.. O kadar belliydi ki!!! Yazık sana verilen her kuruş, yazık sana verdiğimiz değer.. Eğer biraz adamsan gidersin.. "Yapamadım, olmadı" der gidersin!!! Benim son 5 yıldır yazdıklarıma bakın bir neler yazmışım... Bu sene tarihin yüksek bütçeli takımı, neredeyse en çok kupa alan adama teslim edildi ama adamın kibrine, bilmişliğine yenildik... Hâlâ da masal anlatıyor. Masal bitti bitti.. Bu akşam seninle vedalaşma zamanı!!!"
Berk Atan trafik kazasında yaralandı! Sağlık durumuyla ilgili ilk paylaşımını yaptı