Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

FARKINDALIK...DİKKAT...

DeriN

Yönetici
Site Sahibi
Admin
Katılım
8 Mar 2022
Mesajlar
109
Tepkime puanı
27
Puanları
80,212
Web sitesi
www.Ukalasohbet.com
FARKINDALIK...DİKKAT...

NASILSINIZ ?
Sorusuna "ölüyorum" derseniz, hayatınıza öleceğiniz insanları olayları ve durumları çekersiniz

NASILSINIZ ?
Sorusuna "sürünüyorum" derseniz, hayatınıza sürüneceğiniz insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve kimseye faydanız olmaz.

NASILSINIZ ?
Sorusuna "kötüyüm" derseniz, hayatınıza kötü insanları durumları ve olayları çekersiniz. Kendinize ve kimseye faydanız olmaz.

NASILSINIZ ?
Sorusuna "şükürler olsun iyi olmaya çalışıyorum" derseniz, hayatınıza iyi insanları iyi olayları ve durumları çekersiniz.

NASILSINIZ ?
Sorusuna "şükürler olsun iyiyim" derseniz hayatınıza iyi insanları olayları ve durumları çekersiniz. Sadece kendinize faydanız var.

NASILSINIZ ?
Sorusuna "şükürler olsun çok iyiyim" derseniz, hayatınıza çok iyi insanları olayları ve durumları çekersiniz. Etrafınızdaki insanlara ve kendinize faydanız var.

NASILSINIZ ?
Sorusuna "şükürler olsun harikayım" derseniz, hayatınıza harika insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve bütün insanlığa faydanız var.

NASILSINIZ ?
Sorusuna "Şükürler olsun şahaneyim" derseniz, hayatınıza şahane insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve Etrafınızdaki bütün insanlara hayvanlara faydanız olacak.

NASILSINIZ ?
Sorusuna çok şükür olsun "elhamdülillah derseniz, hayatınıza muhteşem insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize ve ümmete katkınız olacaktır.

NASILSINIZ ?
Sorusuna " şükürler olsun muhteşem ötesiyim" derseniz, hayatınıza muhteşem ötesi insanları olayları ve durumları çekersiniz. Kendinize, insanlara, hayvanlara, bitkilere ve taşlara fayda sağlayacaksınız.

Unutmayın.."Benzer benzeri çeker"..

ŞİMDİ TEKRAR SORUYORUM NASILSINIZ ???
1.jpg
 
Son düzenleme:
Ü

Üye silindi 17

User
I m going to highly recommend this blog stromectol price uk 6, 7 Interim safety analyses were reviewed twice yearly by the independent data and safety monitoring committee of the Canadian Cancer Trials Group
 
1,671Konular
1,782Mesajlar
39Kullanıcılar
DuRuSon üye
Üst Alt