Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Estetik itirafı! Usta sanatçı genç kalmanın sırrını açıkladı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
67a2e633095d6ee56b876769.jpg

Mesut YILMAZ - Modacı Pınar Kerimoğlu’nun YouTube kanalına konuk olan sanatçı Coşkun Sabah, “Her yıl kan değerlerim yurt dışına gönderilir, amino asit eksiklikleri belirlenir ve yerine konulur. Vücudu alkali tutmak çok önemli. Biyolojik yaşım 52 ama kan değerlerim ve sağlık bulgularım 35 yaşında birine ait. Hiç botoks ya da dolgu yaptırmadım. Erkeklere estetik yakışmıyor” diye konuştu.

Survivor Turabi'nin şarkısına tepki yağmıştı! Erişim engeli getirildi

''ŞARKILARIMLA GURUR DUYUYORUM''

72 yaşındaki ünlü sanatçı Coşkun Sabah, geçtİğimiz günlerde düzenlenen özel bir gecede 'En İyi Bestekar' ödülüne layık görülmüştü.

67a2e66a095d6ee56b87676c.jpg

Aldığı ödülün öneminden bahseden Sabah, şu şekilde konuşmuştu:

Şarkılarımla gurur duyuyorum. Bestecilik önemlidir üstüne basa basa söylüyorum. Şarkılarım yüzünden buradayım. Üreten önemlidir. Ben de Allah’a çok şükür saydım saydım, hep sayıyorum. 20 tane hitim var. Ben de bununla övünüyorum. Mutluluk verici olay.

İstanbul'da altın varaklı bina yaptıran Kobra Murat dolandırıldı! 'Dediğime pişman oldum'

''BİZ BESTECİYİZ''

''Biz besteciyiz, emekçiyiz Türkiye’de mevcut yaşayanlar arasında 20 tane hiti olan ben saydım, beşte kaldım. Altıncıyı hatırlayanlar varsa bana söylesin. Sezen Aksu, Orhan Gencebay, Yıldız Tilbe, Selami Şahin ve Coşkun Sabah. Altıncıyı bulan, bilen varsa beni arasın. Besteciden bahsediyorum üreten şarkı yazan 84 milyonda çok ufak."

Sohbet Girişi
kullanıcı adı

varsa ÅŸifreniz
* Şifreniz yoksa boş bırakabilirsiniz.

14,558Konular
14,677Mesajlar
64Kullanıcılar
griposterSon üye
Üst Alt