Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Demet Akalın, Tanyeli'yi ziyaret etti! Son durumu açıkladı

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
673b201a4870ab9862fbca6e.jpg

Tanyeli'nin bir süre önce pankreas kanserine yakalandığı ortaya çıkmıştı. Hastalıkla mücadele eden Tanyeli'yi sanatçı dostları yalnız bırakmıyor.

Son olarak Tanyeli'yi ziyarete Demet Akalın gitti. O anları Instagram hesabından paylaşan Demet Akalın, 'İyisin iyi' notunu düşmeyi ihmal etmedi.

673b1efd4870ab9862fbca4e.jpg

Armağan Çağlayan, Tanyeli'yi ziyaret etmişti.

673b1fa24870ab9862fbca67.jpg

SÖZLERİ DUYGULANDIRMIŞTI

Sibel Can'ın asistanlığını yapan yakın dostu Cengizhan Sabuncu, kansere yenilerek hayatını kaybetmişti. Cenazeye katılan Tanyeli'nin sözleri herkesi duygulandırmıştı.

Tanyeli, “Kardeşim zaman zaman sırdaşım oldu. Bu camiada çok sevilen sevdiğimiz bir insandı. Mekanı cennet olsun. Şoktayım ben Cengizhan’ın cenazesinde olduğuma inanamıyorum. Üç hafta önce bizdeydi. Benim için sabahtan akşama kadar tespih çekti. ''Benim sağlığım şimdilik her şey yolunda. Yeni terapiye başladım. Umudum var terapiden sonra artık o kadar çok şey yaptım ki cevap vermedi ki artık sıra benim derken onun olması bana şok geçirtti.'' demişti.

Sibel Can'ı kahreden ölüm! Tanyeli'nin cenazedeki sözleri yürek burktu

icon
icon

10,444Konular
10,565Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt