Masterchef'in Uşak'ta çekilen bölümünde Beyza talihsiz bir kaza yaşamış, yüzüne kızgın yağ dökülmüştü. Yarışma sırasında ilk müdahale edildikten sonra hastaneye kaldırılan Beyza'nın sağlık durumu merak konusu olmuştu.
Beyza Huri Aydın Masterchef'e geri döndü. Somer Şef, 'yarışmaya devam edecek misin?' diye sordu. Beyza kararını açıkladı.
Uzak Şehir'in başrol oyuncuları konuştu! 'Açılın biz geliyoruz'
BEYZA'NIN YÜZÜ YANMIŞTI
Mavi Takım yarışmacıları böreğin çevrilmesi gerektiği konusunda hemfikir olurken kimin çevireceği konusunda kaos yaşanmıştı.
Beyza, Alper'in tüm ihtarlarına rağmen kendi bildiği şekilde çevirmek isteyince talihsiz bir kaza gerçekleşmişti. Beyza'nın yüzü yanmış, Alper sinirlerine hakim olamayarak öfkeyle arkadaşlarına bağırmıştı.
Yüzüne buz tutan Beyza'nın korkudan ayakları titriyordu.
Demet Akalın'ın sahne tarzı olay oldu! Simge Sağın'dan yorum gecikmedi
'ÇOK ÖZLEDİM SİZİ'
Beyza, "Çok özledim sizi, burayı çok özledim. Zor bir kaza atlattım. 12 gündür hastanedeyim. Kolay değildi, ailemle devam etmeyi çok konuştum. Zordu ama sizden ve ailemden çok güzel destekler aldım." dedi.
'RÜYAMDA GÖRDÜM'
Onur, "Beyza'yı dün gece rüyamda gördüm. Beyza'nın bugün geleceğini hissetmiştim." ifadelerini kullandı.
Mert Ramazan Demir'den 'Donald Trump' paylaşımı! 'Şimdilik hoşça kal'
BEYZA KARARINI VERDİ
Somer Şef, Beyza'ya "O zaman kararını duyalım yarışmaya devam etmek istiyor musun?" diye sordu. Beyza, "Aileme çok danıştım. Buraya geldiğim ilk günü hatırladım. Fransa'dan buraya geldim. Bu yarışmaya hastane kapısından çıkarak son vermek istemiyorum. İnşallah elimde kupayla birlikte bitirmek istiyorum." dedi. Somer Şef bir daha sordu. Beyza, "Tabii ki de devam etmek istiyorum" yanıtını verdi.
SON ELEME ADAYI
Masterchef'te 14. haftanın son eleme adayı Semih oldu.
Olaylı galadan sonra araları bozuldu mu? Seda Bakan'dan yeni Tuba Büyüküstün açıklaması