Geçtiğimiz yıl Survivor All Star düzenlenmişti. Ogeday Girişken geçtiğimiz sezonu şampiyon olarak tamamlamıştı. İkinci Nefise Karatay, üçüncü ise Batuhan Karacakaya olmuştu.
Survivor sürprizlerini korumaya devam ederken eski yarışmacılar bir araya geldi. Batuhan Karacakaya o anları Instagram hesabından paylaştı. Damla Can, Yağmur Banda, Seda Ocak veBatuhan Karacakaya bir araya geldi.
İşte Batuhan Karacakaya'nın paylaştığı kare
Survivor Nagihan Karadere'den sitem dolu sözler! Tekneden paylaştı: Kimseye güvenmeyin
Survivor yeni sezonla ilgili ilk ipuçları geldi! Murat Ceylan detayları açıkladı
AMELİYAT OLMUŞTU
Karacakaya geçtiğimiz ay yaptığı paylaşımla ameliyat olduğunu duyurmuştu. 'Bileğim ağrıyor demiştim' diyen Karacakaya Dominik'te yaşadıklarını anlatmıştı.
Karacakaya hastane odasından çektiği videoda şu ifadelere yer vermişti: Bileğim ağrıyor demiştim. Gören her doktor senin acil bir şekilde ameliyata girmen gerekiyor dedi. Bileğimde parça bir kemik kopmuş ve serbest bir şekilde bileğimde geziyormuş. Bu da aşırı ağrıya sebep oluyormuş. Ancak Ada'da kaptığım bir hastalık yüzünden ameliyatım ertelendi ve kortizon tedavisi görüyordum. Şimdi de ameliyatımı oldum. Her şey yolunda