HABER MERKEZİ - Ünlü şarkıcı Rafet El Roman ile 2008 yılında düet yaptığı 'Aşk-ı Virane' parçası ile müzik hayatına adım atan şarkıcı Yusuf Güney, astral seyahat açıklamalarıyla gündemden düşmüyor.
2025 KEHANETLERİNİ AÇIKLADI
Magazin D'den Asiye Acar'ın sorularını yanıtlayan Güney, 2025 kehanetlerini açıklamıştı.
Demet Şener ve sevgilisi Tolga Arman ayrıldı mı? Canlı yayında dedikodulara son noktayı koydu
40 yaşındaki şarkıcı Yusuf Güney yaptığı açıklamada, "Sana özel bir bilgi olsun, çok büyük bir savaşa hazırlanıyoruz. Dünyalar arasında savaş. Şu an Amerika'da neden bu kadar UFO olayları patladı? Uzaylı diye bir şey yok bu arada. Hepsi burada yaşıyor. Yeraltında yaşayanlar var" demişti.

''SINIRLAR KALKACAK''
Teknolojik çağa doğru gidileceğini söyleyen Güney, "Değişen bir dünya, değişen bir yapılanma. Sınırlar kalkacak ortadan. İnanılmaz teknolojik bir çağa doğru atlayacağız." açıklamasında bulunmuştu.
Safiye Soyman oğlu Harun'un mezarını ziyaret etti! Sevenlerinden dua istedi
AMAZON ORMANLARI'NA ARINMAYA GİTTİ
İlginç açıklamalarıyla magazin basınında haber olmaya devam eden şarkıcı, Amazon Ormanları'na arınmaya gittiğini duyurdu.

Sosyal medyadan peş peşe paylaşımlar yapan Yusuf Güney'in yazdığı not takipçilerinin dikkatinden kaçmadı.

Güney, Instagram'daki gönderisine ''Deli bu millet yeminler ediyorum deli. Evet, eski Yusuf Güney öldü ama yeniden doğdu. Doğrudur ölümü yaşadığım. Mesela artık olan olaylara yaşadığım meselelere verdiğim tepkiler çok sakince ve akıllıca.. Sinirlenmiyorum ve asla bu lüksü kimseye de vermeyi düşünmüyorum. Siz de böyle yapın, kendinizi bulmanın bir yolu da bu'' notunu düştü.
Vasiyeti dikkat çekmişti! Filiz Akın’ın mezar taşı yapıldı