2018 Türkiye Güzeli Şevval Şahin, geçtiğimiz yıllarda katıldığı bir programla Türkiye'nin gündemine oturmuştu.
Şahin, kendisine yöneltilen, "İstiklal Marşı'nı biliyor musunuz?", "Atatürk’ün herhangi bir sözünü biliyor musunuz?" ve "Türkiye’de kaç coğrafi bölge var?" sorularına cevap veremeyerek zor anlar yaşamıştı.
''ONLARA DAVA AÇIYORUM''
Çıkan haberlerin ardından Şevval Şahin, "İstiklal Marşı'nı okusaydım örnek Türk kadını mı olacaktım? Tavırlardan dolayı rahatsız oldum, okuyamadım. Ben o anların yayınlanmayacağı konusunda söz almıştım fakat yayınladılar, onlara dava açıyorum. Beni bilen biliyor. 6 yaşından beri İngiltere'de büyüdüm. Bütün eğitimimi İngilizce aldım, bazı konuları bilmemem normal. Bu beni daha az mı Türk mü yapıyor? Sanmıyorum" açıklamasını yapmıştı.
Pek çok ünlü isim de Şahin'e destek vermişti.
''MUTLULUK BENİM İÇİN ÖNEMLİ''
Sürekli yurt dışı seyahatleri yapan Şevval Şahin, "Çok güzel fikirlerim var. Yurt dışında yaptığımız işler var. En mutlu neredeysem orada olmak istiyorum. Ben çok hırslı bir insan değilim, mutluluk benim için önemli" demişti.
İşte 2024'ün yaşayan en seksi erkeği! 'Belki de kandırılıyorumdur'
34 MİLYONLUK PARİS TATİLİ İDDİASI
Aşk hayatıyla sık sık haberlere konu olan ünlü mankenŞevval Şahin özel hayatıyla magazin gündeminden düşmüyor. Şahin şimdi de Paris dönüşü sosyal medyada gündem oldu.
2018 Türkiye güzeli Şevval Şahin'in sevgilisi Burak Ateş ile çıktığı Paris tatilinin 34 milyon TL olduğu iddia edilmişti. Ünlü manken Şevval Şahin bu iddialara yanıt verdi.
Şevval Şahin 34 milyon TL'lik tatil iddialarıyla ilgili şu sözleri kullandı:
'Zannetmiyorum 34 milyonluk. Abartmayın. Öyle rakamlar olur mu lütfen. Öyle bir şey yok.' dedi.
25 yaşındaki Şahin, aşk hayatıyla ilgili soruya da 'Güzel gidiyor' cevabını verdi.
Yıllar sonra ortaya çıktı! Görenler ünlü şarkıcıyı tanıyamadı