Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni ‘Arka Sokaklar’dan ‘İnci Taneleri’ne selam

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
Katılım
29 Şub 2024
Mesajlar
5,146
Tepkime puanı
1
Puanları
0
66eb20fd6034a1d542c9ff91.jpg

‘Arka Sokaklar’da, operasyon gereği pavyona giden ekip, Kanal D’nin bir diğer iddialı dizisi ‘İnci Taneleri’ne selam gönderdi. ‘Arka Sokaklar’ın yeni tanıtım filminde Hüsnü (Özgür Ozan), “Adın ne senin güzellik?” dediği kadından, “Adım Dilber aslanım” cevabını alınca, “Evin, barkın var mı senin?” sorusunu yöneltiyor. Bu sırada Emniyet Müdürü Candan da (Ebru Cündübeyoğlu), “Operasyona konsantre olalım arkadaşlar” anonsunu yapıyor.

Aksiyon sahnelerinin yanı sıra eğlenceli görüntülerinde yer aldığı tanıtım filmi, yayınlanır yayınlanmaz sosyal medyada büyük beğeni topladı. Pavyon görüntülerinin ekrana geldiği fragman, dizi fanlarından farklı yorumlar aldı. Bir kesim Mesut’un (Şevket Çoruh) pavyona gitmesi sonucunda Selin’in (Oya Okar) kıskançlık yapacağını söylerken diğer bir kesim ise, “Çoban spor iş başında” yorumunda bulundu.
 
icon
icon
 
7,330Konular
7,451Mesajlar
54Kullanıcılar
CaNfeZaSon üye
Üst Alt