Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Ünlü oyuncu Hazal Kaya nasıl kilo verdiğini açıkladı! 'Sağlığımı korumaya çalışıyorum'

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
672217c9dc657caf2c7aa969.jpg

34 yaşındaki Hazal Kaya, 2019 yılında Ali Atay ile dünyaevine girmişti. Ünlü çiftin iki çocukları olmuştu. Her zaman çok konuşulan Hazal Kaya'dan Ali Atay ile ilgili yeni açıklamalar gelmişti. Hazal Kaya, "Biz birbirine hiç benzemeyen iki insanız. Ama çok seviyoruz birbirimizi. Çok âşığız ve kabul ettik bunu." demişti.

Murat Boz, İstanbul'dan taşınıyor mu? İlk kez açıkladı
Usta oyuncu Gül Onat yaşadığı zorlu süreci anlattı: Allah düşmanıma vermesin

Hazal Kaya'nın bu sözleri oldukça konuşulmuştu. Hazal Kaya bu sözlerinin yanı sıra verdiği kilolarla da dikkatleri çekiyor. Tiroit ve şeker hastalığı olduğunu söyleyen Hazal Kaya, "Tiroidim var şekerim var bu iki sağlık durumu da tetikleyen şeyler. Dedim ki ben sette zayıflarım hep. Arkadaşlar ben bu işi başarıyorum diye başladım. Çok kilo verdim. " dedi.

67221760dc657caf2c7aa967.jpg

Hazal Kaya geçtiğimiz ay yakın arkadaşlarıyla doğum gününü kutlamıştı.

Sağlığını, kilosunu korumaya çalıştığını belirten Kaya, "Ben şu an sağlığımı ve kilomu korumaya çalışıyorum. Şekerime uygun besleniyorum. Önce sebze yiyorum sonra et yiyorum. Yemeden önce sirke içiyorum gibi bir şey yapmaya çalışıyorum. Bu benim Antepliliğime hiç uygun olmakla ve hayattan aldığım zevkle asla örtüşmemekle beraber bir şekilde bunu tutturdum. Hiç yemediğim bir şey yok. Önce sağlıklıları yiyorum diye bir şeye döndüm. Pilates yapabiliyorum bir tek. " ifadelerini kullandı.

672217e5dc657caf2c7aa96d.jpg

Hazal Kaya ve çocukları...

icon
icon

9,239Konular
9,360Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt