Hoş Geldiniz MaviForum Güncel Paylaşım Eğlence Sohbet Forum Sitesi

MaviForum.Net Sitemizde Sizlerde Paylaşım yapmak için Lütfen kayıt olarak sınırsız şekilde paylaşım yapabilirsiniz. Hadi Ne duruyorsun Şimdi kayıt ol Sende    Kayıt ol

Yeni Çağla Şıkel geçmişe götürdü oğlu Kuzey'in doğum gününü bu sözlerle kutladı! Duygusal mesaj...

DuRu

Yönetici
Admin
Grafiker
672364f0dc657caf2c7aafa1.jpg

Çağla Şıkel, ünlü şarkıcı Emre Altuğ ile 2008 yılında dünyaevine girmişti. 2015 yılında yollarını ayıran çiftin Kuzey ve Uzay isimli iki çocuğu var. Bugün doğum günü olan Kuzey'e annesi Çağla Şıkel'den duygusal bir kutlama mesajı geldi. Instagram hesabından paylaşım yapan Çağla Şıkel, geçmişten günümüze birçok kare paylaştı.

Afra Saraçoğlu eski imajını özledi mesajını verdi! 'Yakında geri döneceğim'

Paylaşımı binlerce beğeni alan Çağla Şıkel şu ifadelere yer verdi:

Doğduğun gün kutlu olsun oğlum. Hayat sana hep hayal ettiğin gibi ,mucizeleriyle gelsin.

Ve sana teşekkür ederim bana annelliğimi böylesine iliklerime kadar tutkulu ve unutulmaz yaşattığın için... 15 sanki yeni 18 gibi

Benimlesin aynı çatı altındayız ama biliyorum hissediyorum dokunsam uyanacağım rüyadan gibi... Ah Kuzey seni izlemek o kadar güzel ki oğlum… O kadar gururlu ve mutluyum ki yazacak kelime bulamıyorum… Çok ama çok seviyorum seni... Şimdi… ve son nefesime kadar …

6723653cdc657caf2c7aafa6.jpg

67236521dc657caf2c7aafa4.jpg

"AĞLATTIN BENİ"

Yakın arkadaşı Demet Şener de Çağla Şıkel'in paylaşımına kayıtsız kalmadı. Ünlü manken Demet Şener, "Uçaktayım Ömer’e gidiyorum ağlattın beni. Allah hep güzelliklerini göstersin onların ve iyi ki doğmuş iyi ki doğurmuşsun. Hep sağlıkla inşallah." yazdı.

Aslı Turanlı'dan 'bardak fırlattı' iddiasına yeni açıklama! 'Konuştum konuşacağımı zaten'

icon
icon

9,239Konular
9,360Mesajlar
56Kullanıcılar
LedyaSon üye
Üst Alt